+420 608 520 155 aa@aa.cz
Tento návod je univerzální, takže nezáleží na tom, jakou šablonu váš web používá, administrace je stejná. Postupujte přesně dle níže uvedených pokynů a pokud něčemu nebudete rozumět, zašlete email na aa@aa.cz.

Návod na přidávání článku do Aktualit na webu wordpress:

  1. Přihlašte se do administrace webu s údaji, které jsme vám zasílali na mail (login+heslo.). Administrace webu je v této podobě: http://vasweb.cz/wp-admin
  2. Po přihlášení jste přímo v administraci. Sloupec vlevo zobrazuje všechno, co můžete upravovat. Najeďte myší na Příspěvky, viz obrázek:
  3. Nyní můžete psát článek: zadejte název, přidejte texty, obrázky atd.
  4. Pokud chcete přidat více než 1 obrázek, musíte použít tlačítko Add Gallery (Galerie), aby se vám obrázky načetly do nějaké šablony a hezky se rozřadily:
  5. V dolní části vidíte místo pro přidání klíčových slov a popisku. Klíčové slovo by mělo být použito v souvislosti s tématem vašeho článku a zároveň by se mělo vyskytovat v názvu, v prvním odstavci a dalším textu. Tlačíto Upravit náhled znamená, že zde přidáte krátký popis obsahu článku. 
  6. Nezapomeňte zašktrnout rubriku Aktuality, aby se článek zobrazil, a také přidejte štítky – to znamená další klíčová slova vztahující se k obsahu článku. Toto se nachází v pravé části obrazovky.
  7. Další důležitou fází je přidání náhledového obrázku. POUŽÍVEJTE TUTO SEKCI K PŘIDÁNÍ NÁHLEDU, JINAK SE ČLÁNEK NEZOBRAZÍ DOBŘE. Ostatní obrázky můžete přidávat v rámci textu a rozdělit tak jednotlivé odseky, ten nejdůležitější obrázek použijte jako náhledový (v pravé části stránky.)
  8. Nyní nastává závěrečná fáze. Pakliže nemáte čas článek dokončit, klikněte na tlačítko Uložit koncept (nahoře vpravo). Pokud je článek hotov, stačí ho Publikovat. (také nahoře vpravo)
  9. Články se dají samozřejmě upravovat i nadále, nebo je můžete jednoduše smazat, pokud obsahují nerelevantní či staré nepravdivé informace.