+420 608 520 155 aa@aa.cz

Webové stránky http budou od července 2019 v prohlížečích vedené  jako nebezpečné!

S ohledem na mohutný rozvoj internetu v poslední době a postupného nárustu rizika na možné odposlouchávání komunikace s webovými stránkami a z toho vyplývajících rizik, se nejvýznamnější webové autority (Google, Apple, Microsoft, atd.) rozhodli od léta r. 2019 ve svých prohlížečích označovat weby, které nebudou zabezpečeny certifikátem – protokol https:// jako nezabezpečené.

Viz info: https://www.lupa.cz/pr-clanky/zacina-boj-prohlizecu-s-weby-bez-ssl-tls-certifikatu/

V současnosti již hodně uživatelů internetu má neblahé zkušenosti s počítačovými viry, spamem, případně i krádeží citlivých údajů. 

Proto pokud Váš web nebude v budoucnu opatřen bezpečnostním certifikátem, hodně lidí bude mít obavy kliknout již ve vyhledávači na Váš web – díky hlášce o jeho nebezpečnosti již při vyhledávání, co pochopitelně může znamenat propad klientely i mezi Vašimi stálými zákazníky. 

Pakliže máte zájem o pořízení bezpečnostního certifikátu, tak v případě, že provozujete Vaše stránky na našich serverech, máte na pořízení základního bezpečnostního certifikátu zdarma nárok (z cizích serverů Váš web k nám zdarma přestěhujeme).

Pořízení certifikátů a následný převod webu na zabezpečený protokol https ale vyžaduje několik časově oddělených procesu na administrátorské úrovni  – viz. https://blog.sslmarket.cz/ssl/10-kroku-nutnych-pro-prechod-z-http-na-https/, přesto jsme stanovili pro tuto jednorázovou službu  takřka symbolickou cenu:

Cena za převod stránek z http na https službu je 660.- Kč.

Využijte proto mimořádné slevy na tuto jednorázovou operaci (platí do konce března 2019) 

50%  SLEVA v ceně 330.- Kč za převod protokolu http na https 

(do konce března 2019)

V případě zájmů se nám prosím co nejdříve ozvěte odpovědí na tento email, abychom Vás mohli zařadit mezi zájemce co nejdříve  a nemuseli jste pak následně čekat po dobu, než Vás předběhne konkurence.